luni, 9 martie 2015

Rabdarea incepe atunci cand nu mai ai rabdare


Rabdarea incepe atunci cand nu mai ai rabdare


Multi dintre voi imi spun ca nu mai au rabdare.
Cunosc acest sentiment, foarte bine. In urma cu cativa ani am aflat un raspuns de la un suflet minunat, care m-a pus pe ganduri spunandu-mi: "Rabdarea incepe atunci cand nu mai ai rabdare".
De ce nu mai avem rabdare?
Poate suntem nerabdatori atunci cand iubim, poate suntem copii curiosi si dorim sa stim mai repede ce se intampla...sau poate avem sufletul plin de durere si suntem cumva dornici sa treaca, satui de durere. Durerea trece ?
Trece oare vreodata? Aud zilnic asta. Poate ca nu se vindeca niciodata, pentru ca sapa prea adanc in suflet. Cu toate acestea reusim sa o uitam sau o inchidem intr-un loc al inimii sperand ca nu va eavada niciodata. Uneori evadeaza, se revolta si te copleseste daca ii dai voie, adica daca te lupti cu ea. In momentul in care faci pace cu ea se calmeaza si intra singura in iatacul ei.
Doar zambetul poate alunga durerea. Zambetul chiar si fortat aduce o revolutie in organism, e ca o rabdunica care aduce primavara. Veti spune ca o randunica nu aduce primavara. e adevarat, dar e un inceput pentru orice lucru. Daruieste un zambet din iubire si cu iubire si vei primi inapoi inzecit.
Un zambet este gratis, dar valoreaza foarte mult pentru suflet.

Iata un filmulet despre rabdare



2 comentarii:

Persoane interesate